Био орехи с черупка

Производство сухи био орехи в черупка /калибрирани и не калибрирани

След приемането на изтеглените чували те се нареждат върху палети и започва измиване и отстраняване на зелената обвивка от орехите. След измиването те преминават през първична инспекция за отстраняване на развалени, черни, начупени орехи и черупки от тях. Вече инспектираните орехи по елеватор се доставят в сушилни за изсушаване до 8-10% влага, в продължение на 24- 48 часа. В зависимост от влагата на постъпилите орехи.

След достигане на желаната влага, те се изваждат от сушилните и се насочват към машина за калибриране на орехите по размери през 2мм /до 28мм, 28-30, 30- 32, 32-34, 34+ /

Продажба на био орехи в черупка

Вече калибрираните орехи се поставят в чували и се зашиват /транспортни опаковки/ разтеглени на точни килограми и наредени върху палети с дата, брой, размер на чувалите в палето.

Видове разфасовки

  • Чували /10,15,20/ кг.
  • Разфасовки след договорки и по поръчка на клиенти, и при технологична възможност на фирмата.
Call Now Button