Тахани

Производство на тахани със собствени биологични суровини

Таханите се произвеждат в друга фирма, която се е доказала във времето с качествена и безкомпромисна преработка на суровините в тахани. Ядките се изсушават, до пределната технологична влажност, а не се изпичат както при производството на други тахани. В таханите няма добавени други съставки /като фъстъци, слънчоглед и др./както и не се добавя никаква мазнина, а се произвеждат от биологични качествени ядки, а не от отпадъчни суровини.

Във вече готовите тахани след известно време може да се забележи отделена мазнина в горния слой, което е естествен процес и тази мазнина играе роля на естествена преграда между тахана и кислорода което спомага за естественото му консервиране. Преди употреба е желателно да разбъркате съдържанието в буркана.  Фирмата разполага с орехов тахан, лешников тахан, по 0,240кг. Произведени от биологични собствени ядки, бадемов тахан от произведени в България бадеми, 0,240 кг., както и лешников крем от собствени суровини със съдържание на фино смляна лешникова паста над 70%, какао на прах, какаово масло, и фруктоза. 0,240кг. Всички в кашони по 20 бр.

Видове разфасовки

  • Производство на тахани със собствени биологични суровини: орехов тахан, лешников тахан по 0,240кг.
  • Бадемов тахан от произведени в България бадеми по 0,240 кг.
  • Лешников крем от собствени суровини със съдържание на лешникова паста над 70%, какао на прах, какаово масло, и фруктоза – 0,240кг.
  • Всички в кашони по 20 бр.
  • Разфасовки след договорки и по поръчка на клиенти, и при технологична възможност на фирмата.
Call Now Button